Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:889334
 
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Es izvēlējos tēmu „Neverbālā komunikācija”. Iemesls kāpēc izvēlējos tieši šo tēmu ir pavisam vienkāršs – visa cilvēka dzīve sastāv no komunikācijas un ļoti bieži vairāk tiek pateikts tieši ar žestiem un mīmiku nekā ar vārdiem. Bieži vien kāda cilvēku sacīto ir iespējams uztvert pareizi tikai pateicoties neverbālajai komunikācijai – kā teicis D. Kārnegi: „Cilvēka sejas izteiksme ir daudz nozīmīgāka par drēbēm, kas ir mugurā”. Tieši pateicoties neverbālajai komunikācijai ir iespējams uztvert ironiju, jokus utt. Šis neverbālās komunikācijas veids ir senākais saziņas līdzeklis ar kura palīdzību spēja komunicēt pirmās cilvēkveidīgās būtnes un atsevišķi neverbālās komunikācijas elementi ir izplatīti arī dzīvnieku pasaulē. Turklāt es ļoti vēlējos uzzināt ko vairāk par cilvēku spēju komunicēt nelietojot verbālu saziņu un izpētīt neverbālās komunikācijas veidus. Manuprāt, šī tēma ir ļoti interesanta un dod iespēju papētīt savu neverbālo komunikāciju un mēģināt izprast citu cilvēku izjūtas, domas, emocijas vērojot viņu neverbālo komunikāciju.
Lai spētu labāk izprast un izklāstīt referātā izvēlēto tēmu iepazinos ar pieejamo literatūru par tēmu „Neverbālā komunikācija”, ko arī izmantošu rakstot šo referātu. Tāpat arī novēroju man apkārtesošos cilvēkus un mēģināju izanalizēt viņu neverbālo komunikāciju. Un pēc šiem novērojumiem rakstīju par neverbālās komunikācijas pamatelementiem – žestiem, pozām, mīmiku, balss intonāciju, vizuālo izskatu un distanci.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties