Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:887443
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No sākuma veido šablonus un tad ar „icing” masu tos zīmē, rezultātā iegūstam saldas un ēdamas figūras, kuras pirms lietošanas izkaltē un glabā konfekšu vai plastmasas kārbās – sausās vietās. Izgatavotās figūras nevar uzglabāt ledusskapī un mitrās vietās. Kā arī nedekorē kopā ar krējuma vai putukrējuma krēmiem, jo „icing” figūras izkusīs, tāpēc lieto kopā tikai ar olbaltumu krēmiem. „Icing” var nopirkt jau gatavu veikalos.
• Lai veidotu dekorus nepieciešams izveidot šablonu vai ņemt jau gatavu, vislabāk te palīdz bērnu krāsojamās bildes, kuras var izmantot dekoru veidošanai, tik jāatrod piemērotākā. Uz vajadzīgā zīmējuma uzliek caurspīdīgu plēvi, vislabāk to, kas paredzēta projektoriem.
• No biezas plēves vai papīra satin ciešu turziņu, bet lai paliek maziņa atvere, pa kuru spiest masu un zīmēt. Var ņemt arī parastu maisiņu un izgriezt nelielu caurumiņu. Turziņu vai maisiņu piepilda ar masu un sākam zīmēt uz plēves, kura uzlikta uz zīmējuma, kuru vēlamies iegūt kā dekoru. Ļoti uzmanīgi izspiež masu un zīmē kontūru, jāseko, lai visas līnijas savienojas, savādāk pie noņemšanas zīmējums sadrups, ja paliks atstarpes starp līnijām.
• Zīmējumu noliek sastingt ar visu plēvi. Tā kā dekori no „icing” ir ļoti trausli, tad tie ir jātaisa diezgan palieli. Ja dekoram nepieciešams piedot kaut kādu formu, tad nepieciešamas palīgierīces, palīgmateriāli, kas to izdarīs. Piemēram: taurentiņus liek kaltēties grāmatas atvērumā. Tad viņi būs ar pie paceltiem spārniem.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties