Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:887326
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.10.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    3
  Vispārēja nozares analīze    5
  Uzņēmuma apraksts    7
  Uzņēmuma koncepcija    8
  Preces un pakalpojumi    9
  Sortiments    9
  Cenas atbilstība pakalpojumam    10
  Apkalpošana    11
  Tirgus un tirgus izpēte    12
  Mērķtirgus un tirgus potenciāls    12
  Konkurences analīze    13
  Tirgus pētījumi    14
  Mārketings    15
  Reklāma    16
  Uzņēmuma funkcionēšana    17
  Uzņēmuma vadība    18
  Riski, problēmas un pasākumi to mazināšanai    20
  Finansu plāns    21-23
  Plānotais līdzekļu izlietojums darbības uzsākšanai    21
  Kopējās tējnīcas darbības izmaksas    22
  Kopējie tējnīcas darbības ieņēmumi    23
Darba fragmentsAizvērt

Veicot Bauskas pilsētas pakalpojumu tirgus pašreizējās situācijas un attīstības virzienu izpēti, šajā darbā tika izstrādāts mūsdienīga, uz dažādas mērķauditorijas vajadzību apmierināšanu orientētas tējnīcas "Austrumu Pasaka" izveides projekts. Šī projekta ietvaros veikta tējnīcas potenciālās iekšējās un ārējās vides faktoru izpēte, kuras rezultātā noteiktas uzņēmuma priekšrocības un ārējie faktori, kā arī iespējamie riski un neveiksmes. Pamatojoties uz to izstrādāta tirgus iekarošanas un noieta veicināšanas stratēģija, kuru papildina uzņēmuma finansu plāns. Šī plāna mērķis atspoguļot restorāna pirmo piecu darbības gadu rezultātu prognozi, sekmēt mērķtiecīgu resursu izlietošanu, samazināt uzņēmējdarbības risku faktoru ietekmi un nodrošināt plānotās attīstības īstenošanos.
Šis biznesa plāns ir izveidots, lai prezentētu uzņēmumu "Austrumu Pasaka". Tā būs tējnīca. Uzņēmums piederēs divām personām. Kapitālu uzņēmumā ieguldīs pašas īpašnieces. Tējnīca atradīsies Bauskā, neapbūvētajā laukumā pie lielveikala "Rimi". Biznesa plāna sastādīšanas mērķis ir pilnsabiedrības "Austrumu Pasaka" vadības lietošanai un vajadzības gadījumā, lai to varētu pārstrādāt un izveidot kredīta pieteikumu.
Kā jau iepriekš tika minēts, uzņēmums atradīsies pagaidām neapbūvētajā laukumā pie lielveikala "Rimi" – tā ir transporta un cilvēku plūsmas ziņā nozīmīga vieta. Tējnīcas īpašnieces plāno īstenot būvniecības, ainavas uzlabošanas darbus. Pilnsabiedrības "Austrumu Pasaka" īpašnieces par saviem līdzekļiem un līdzekļiem, ko iegūs, veicot kredīta aizņēmumu, būvniecības darbus un telpu iekārtojumu uzticēs profesionāļiem – uzticamām būvniecības firmām un atzinību guvušajiem interjera dizaineriem.
Uzņēmumā tiks organizēts pilns ražošanas cikls - sākot no produktu pirmapstrādes, lai uzņēmums varētu piedāvāt vairāk darba vietu un nodarbināt vairāk cilvēku, tādējādi samazinot bezdarbu Bauskā, jo tiks radītas jaunas darba vietas.
Uzņēmums būs atvērts no 9.00 – 24.00 visas septiņas dienas nedēļā.
Galvenā mērķauditorija, kas apmeklēs šo ēdināšanas uzņēmumu būs ne tikai vietējie iedzīvotāji, bet arī iebraucēji. Bez tam vieta, kur atrodas uzņēmums ir ļoti izdevīga, tur dienas laikā apgrozās ļoti daudz cilvēku, piekļūšana ļoti ērta gan ar mašīnu, jo turpat blakus ir iekārtota autostāvvieta, gan arī cilvēkiem bez mašīnas.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties