Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:886935
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.06.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Metāla priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    4
1.1.  Nerūsējošā tērauda priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    4
1.2.  Alumīnija priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    5
1.3.  Čuguna priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    5
1.4.  Vara priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    6
1.5.  Sudraba priekšmeti sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    6
2.  Tīrīšanas un kopšanas līdzekļi    7
2.1.  Tīrīšanas un kopšanas līdzekļu nepieciešamība    7
2.2.  Tīrīšanas līdzekļu sastāvdaļas    7
2.3.  Tīrīšanas un kopšanas līdzekļu lietošana    7
3.  Metālu priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    8
3.1.  Nerūsējošā tērauda priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    8
3.2.  Alumīnija priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    9
3.3.  Čuguna priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    9
3.4.  Vara priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    10
3.5.  Sudraba priekšmetu kopšana sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos    10
4.  Pētnieciskā daļa    11
5.  Restorāna „Kaļķu vārti” izmantotie metālu priekšmetu kopšana    11
6.  Restorāna „Kaļķu vārti” metālu priekšmetu kopšana    12
6.1.  Tīrīšanas līdzekļa „Fairy” raksturojums    12
6.2.  Tīrīšanas līdzekļa „Four Gel” raksturojums    13
6.3.  Tīrīšanas līdzekļa „J00 S20” raksturojums    14
6.4.  Tīrīšanas līdzekļa „Skaidra - īstā” raksturojums    16
6.5.  Tīrīšanas līdzekļa „Belizna - 3” raksturojums    16
  Secinājumi    18
  Literatūras saraksts    19
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Metāla priekšmetiem, kas nonāk saskarē ar pārtiku, jābūt viegli tīrāmiem un dezinficējamiem, kā arī virsmas nedrīkst absorbēt taukus, pārtikas daļiņas vai ūdeni.
2. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumā visbiežāk tiek izmantoti metāla priekšmeti no nerūsējošā tērauda, vara, čuguna, alumīnija un sudraba.
3. Tīrīšanas un kopšanas līdzekļi sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos ir ļoti svarīgi, jo netīrumi ir daudzveidīgi un, lai tos likvidētu darbiniekiem ir jāvelta daudz laika un fiziskā slodze.
4. Metāla priekšmetu kopšanai jāvelta īpaša uzmanība, lai tie varētu kalpot pēc iespējas ilgāk, kā arī lai atbilstu ēdināšanas uzņēmumu higiēnas standartiem.
5. Jebkuru metāla priekšmetu nav ieteicams skrāpēt, lai nerastos mikro skrambas, kuros uzkrāties ēdienu atliekām.
6. Restorāns „Kaļķu vārti” izmanto tikai nerūsējošā tērauda un čuguna metāla priekšmetus, pateicoties tā īpašībām.
7. Restorāns „Kaļķu vārti”, lai koptu metāla priekšmetus izmanto „Fairy”, „Four Gel”, „J00 S20”, „Skaidra - īstā” un „Belizna - 3”.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties