Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:883438
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Ļoti labu piemēru varu šeit piebilst no personīgās dzīves. Tā kā es pati neesmu rīdziniece, es cenšos sazināties ar saviem vecākiem arī ar mediju palīdzību. Mēs sazināmies caur sociālajiem tīkliem kā draugiem.lv un skype. Zinu arī cilvēkus, kuriem radi un vecāki atrodas ārzemēs, kas mūsdienās ir jau kļuvusi par normālu parādību. Arī viņiem ir iespēja sazināties caur sociālajiem tīkliem. Pēc savas personīgās pieredzes varu apgalvot, ka skype ļoti ērti un viegli var izmantot, lai sazinātos ar mājiniekiem vai citiem cilvēkiem, kā arī izveidot videozvanu, par kuru nav jāmaksā. Savukārt arī mājaslapās ir pieejama informācija par konkrētām pilsētām, rajoniem. Piemēram, tvnet.lv un delfi.lv. Ieejot šajās mājaslapās, es varu iegūt informāciju par to, kas notiek manā dzimtajā pusē, mājās. Varētu pat apgalvot, ka mediji satuvina cilvēkus, jo gan es, gan mani vecāki lasām vienus un tos pašus notikumus un vienojamies caur medijiem, sociālajiem tīkliem.
Mediji ir cieši saistīti arī ar izglītību. Noteikti, kā jau visi to zina, cilvēki izmanto jaunākās tehnoloģijas un atlasa sev nepieciešamo informāciju. Mediji informē par dažādiem kursiem, augstskolu atvērtajām durvju dienām, tādējādi sniedzot klausītājam izdarīt izvēli. Protams, mediji citreiz pasniedz informāciju tā, lai arī viņiem ir arī kāds labums. Internets ir tik globāla vieta, ka ir iespējams mācīties Latvijā, sēžot pie datora citā valstī. Labākajā gadījumā uz izglītības iestādi var aizbraukt pakaļ dokumentam par iestādes absolvēšanu, taču visbiežāk tiek lūgts atsūtīt diplomu, atestātu vai citu apliecinošu dokumentu par iestādes absolvēšanu pa pastu. Internets ir tā vieta, kurā var atrast sev pieejamu, vajadzīgu informāciju un gūt no tās papildus zināšanas.
Citreiz cilvēki medijus uzskata par saviem draugiem, jo tie atrodas visur, gan mašīnā, gan istabā, gan veikalā un citur. Mediji ne uz brīdi neatslābst. Viņu galvenais uzdevums ir rūpēties par sabiedrību, lai tai ir pieejamas jaunākās ziņas, jābrīdina par briesmām, ja tādas radušās. Respektīvi, tie veic „sargsuņa” funkciju.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1334287
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties