Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:883075
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmums piedāvā tirgū bērnu rotaļlietas Loly ( Anglija) – sērija, kas domāta gan zēniem, gan meitenēm. Pašlaik kompānija nolēma ražot rotaļlietu komplektus, kas apmierina arī jaunākus pircējus – sākot no pusotra gada vecuma. Jauna produkcija iepakota spilgtās kastītēs, sastāv no dažām detaļām. Tā kā Loly produkcija ir domāta mazākajiem bērniem, sērijā ietilpst:
gan jau saliktas plastmasas mašīniņas ar cilvēciņiem ( atrās palīdzības mašīna ar dakteriem, helikopteri ar pilotēm, ugunsdzēsēju mašīna ar ugunsdzēsējiem , ka arī mazliet lielākas mašīnas, kas domātas dzīvnieku pārvadāšanai , ar dzīvnieku komplektiem);
gan konstruktori ( sastāv no lielām daļām);
attīstīšanas mantiņas.
Vienā kastītē ietilpst rotaļlietu komplekts, ar kuru palīdzību var tēlot dažādus ainiņas. Preces ir augstas kvalitātes, tas ir ieguvušas nepieciešamos sertifikātus gan drošības, gan kvalitātes, gan ekoloģijas ziņā. Ražotājs rūpējas kā par preču kvalitāti, tā arī par preces iepakojumu un dizainu . Kā jau bija rakstīts, iepakojums ir krāsains un uzreiz pamanāms, uz iepakojuma tiek pasniegta visa nepieciešamā informācija par šo produktu.
Šo produktu piedāvātās cenas ir konkurētspējīgas, taču augstākas nekā, piemēram, Ķīnas ražojumiem.
1.2. Mērķa tirgus noteikšana

Ģeogrāfiskais kritērijs.

Šajā kritērijā ietilpst visi ģeogrāfiskie aspekti, kas var atstāt iespaidu uz produkcijas noietu. Pilsētās visi ekonomiskie rādītāji ir augstāki nekā ciematos un citās apdzīvotās vietās.
Lielajās pilsētās ienākumu līmenis uz ģimeni ir lielāks – tas ir ļoti svarīgi priekš Loly tirdzniecības, jo produkcija ir mazliet dārgāka salīdzinot ar Ķīnā ražotiem rotaļlietām un nepavisam nav pirmās nepieciešamības prece, kuru vispirmām kārtām nopirks jebkurš pircējs un pēc tam jau izvērtējot situāciju, finanses, nolems vai tas vēl var atļauties iegādāties kādu pirkumu. Pēc tam jau pircējs izvērtēs vai tas var atļauties nopirkt jaunu mantiņu savam bērnam. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1134822
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties