Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:881936
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.08.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pēc rezultātu salīdzināšanas ar literatūru, var spriest, ka cietes daudzums kartupeļos nav noteikts precīzi (vidēji kartupeļos jābūt no 7% līdz 25% cietes). Zudumi varēja rasties neprecīzas filtrēšanas un skalošanas, ūdens noliešanas dēļ. Arī pētnieciskā darba laika ierobežojuma dēļ (40 min) mērījumi var būt neprecīzi. Pētniecisko darbu varētu uzlabot, žāvējot cieti velkmes skapī.
Secinājumi :
Hipotēze apstiprinājās. Salīdzinot trīs kartupeļu šķirnes pēc izvirzītajām pazīmēm, var secināt, ka šķirnes „Marabella” kartupeļi ir vislabākie galda kartupeļi. Šie kartupeļi satur procentuāli visvairāk cietes, tātad uztura ziņā tie ir viskvalitatīvākie, tiem ir plāna miza, kas viegli atdalās no kartupeļa, un visaugstākais grupas locekļu vidējais novērtējums pēc garšas kvalitātes.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1355766
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties