Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:879994
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.01.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pamatmērķis katram biznesam un uzņēmuma izveidošanai – ir novest uzņēmumu līdz Veiksmes virsotnei, nostiprināt to tur un dot tam iespējas droši skatīties nākotnē, redzot jaunas perspektīvas tā attīstībā. Biznesa būtība ir nepārtraukta uzņēmuma, tā stratēģijas un cīņas taktikas par vietu tirgū, attīstīšana. Kapitāla palielināšana, peļņas gūšana un uzņēmuma attīstīšana ir cerība uz nākotni. Šīs ir lietas, no kurām sastāv bizness. Bet tas viss nav iedomājams bez teicamiem vadītājiem, kuri spēj aiz sevis vest cilvēkus un realizēt visu iecerēto.
Uzņēmumi saviem darbiniekiem noorganizē dažāda veida apmācības ar dažādiem stiliem. Citi uzņēmumi savu darbinieku apmācībai izmanto citu uzņēmumu pakalpojumus, kuri ir tēmēti uz personāla apmācību, bet tur pretim citi uzņēmumi savu personālu apmāca paši kā to veic Aiviekste-92 IK. Personāla apmācību Aiviekste-92 IK veica paši tālab, lai būtu pārliecināti, ka apmācības laikā personāls saņem visu nepieciešamo informāciju par darbiem, uzņēmumu, tā perspektīvām, par uzņēmuma plāniem utt., un kā arī, ir pārliecināti, ka šajās apmācībās netiek mācīts nekas lieks, kas nevarētu noderēt saistībā ar darba izpildi un tā kārtību. Lielākā daļa Latvijas kompāniju, kuras strādā konkurences apstākļos, un kuru panākumi attiecīgi ir atkarīgi no tā, cik pareizi personāls un vadītāji izpilda nepieciešamās darbības, jau sen apmācību iekļauj budžeta izdevumu daļā. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1137255
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties