Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:879087
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.02.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Vēlāk Perlzs atklati pārtrauca savas attiecības ar psihoanalītisko kustību,bet 1946.gada aizbrauca uz ASV. Te viņš turpināja attīstīt geštaltterapijas idejas un 1952.gadā nodibinaja geštaltterapijas institūtu.Vēlāk viņš pārcēlās uz Los-Andželosu,tad,60-to gadu sākumā uz Isalenas institūtu,Big Sur,Kalifornijā,kur vadīja grupu nodarbības un seminārus,pasniedza.Viņa jaunā filosofija un psihoterapijas metodes saka iekarot plašu popularitāti.
Neilgi pirms savas nāves viš dibināja geštaltterapeitisko kibbucu.1970.gadā pirmas gestaltterapeitiskas biedribas rezidencē Vankuver-salā Perlzs nomira.
Darbspējīgais,plaši izglītotais Perlzs nodarbojās ar tādiem jautājumiem kā Kurta Levina lauka teorija,psihodrāmas teātris,bioenerģētika,Aleksandera metode,dzen-budisms.No katras sferas viņš izvilka to,kas varēja izrādīties nozīmīgs viņa paša terapeitiskajam modelim.Viņš bija liels terapeits ar unikalu intuīciju un jūtīgumu,ar savu neatkārtojamo darba stilu ar pacientiem.Viņa spožā personība,izaicinošā uzvedība daudzu cilveku acīs nesa lielu pašapziņas atspulgu.To,cik ļoti šāds raksturojums sevi attaisnojis,jūs varat uzzināt izlasot šo grāmatu,par kuru esmu nolēmis rakstīt savu referātu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties