Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:877754
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Bobiks būs pretī: Gatiņš ar visu ģimeni dodās uz jaunajām mājām tās atrodas laukos, bet gatiņš visu jaunību ir pavadījis lielpilsētā ar daudz draugiem un rotaļlietām, bet laukos viņam sāksies pavisam cita dzīve. Gatiņs pa ceļam ļoti norūpējies domāja vai laukos viņam būs draugi, bet kā vēlāk izrādīsies viņam tur būs vairāki draugi. Kad Gatiņš jautāja: „kā mēs no stacijas tiksim līdz mājām?” tēvs atbildēja: ”Mūs turp vedīs Bobiks. Gatiņš domāja ka, tas ir suns jo viņš nezināja ka, Bobiks ir mašīna.
Lielie paklāji: Kad visi devās no stacijas mājup gatiņš skatijās pa logu un domāja ka, visapkārt ir paklāji jo bija daudz zāles, rudzu lauku, kviešu un vēl daudz kas, bet gatiņa vecajā dzīvesvietā lielpilsētā bija tādas vietas kur lāgā debesis nevarēja redzēt.
Pie ezera: Gatiņš domā pie sevis te nav ne liftu, ne rediātoru, ne ūdens, ne krānu. Patiesībā nekāds lifts jau arī te nav vajadzīgs jo mājai ir tikai viens stāvs. Visa ģimene ievācās māja iekārtojot mēbeles un sadalot istabas. Māte glezno mājas lielajā istabā, bet tēvs katru rītu dodas uz darbu. Gatiņš jau visu mājas apkārtni bija iepazinis pirmajās dienās Gatiņam patika šķūnis tur bija vienā pusē darbarīki naglas, skrūves, krāsu podi, bet pie otras malka. Tomēr visjaukākā vieta Gatiņam likās ezermala. Uz to ģimene katru rītu devās mazgāties.
Ūdensvīrs: Kādu rītu māte gribēja uzgleznot ezeru pie kura dzīvo bet Gatiņš kārtīgi apskatīt. Gatiņs devās pie ezera, ieraudzija laipiņu apsēdās tieši tai uz malas, un vēroja ūdeni, kad pēkšņi Gatiņš ieraudzīja ūdensvīru no lielās izbīles Gatiņs devās pasaukt māti.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1138886
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties