Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:875699
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

To, ka šie atkritumi satur šīs nepārstrādājamās vielas, kuras vajadzētu pārstrādāt citādā veidā uzņēmumam ieguldot šajā pārstrādē līdzekļus, tas vienkārši nav norādījis aprakstos. Tomēr, kā zina teikt Ivars, tad laika gaitā šīs vielas noteikti neatgriezeniski piesārņo gruntsūdeņus un tas atstāj graujošu ietekmi uz dabu un dzīvniekiem attiecīgajās teritorijās, kur atrodas izgāztuves vai arī kuru tuvumā tās ir.
Zani, protams, šī visa informācija šokē un viņa kā žurnāliste vēlētos to „iznest dienas gaismā” atspoguļojot šos faktus presē. Viņu satrauc tas, ka tiek piesārņota vide, Latvijas uzņēmēju atbalstam paredzētā nauda tiek salikta „svešās kabatās” un vēl papildus krāpta valsts nemaksājot nodokļus. Zane apzinās, ka šī ir informācija, kuru, ja raugās no viņas profesionālā viedokļa, viņa nedrīkst atstāt bez uzmanības. Tomēr, ja viņa to nodos atklātībai var ciest viņas privātās dzīves kvalitāte. Ir skaidrs, ka Ivars pilnīgi noteikti negrib, lai Zane par šiem jautājumiem raksta. Tam visam ir jāpaliek „virtuves sarunu” līmenī.
Ivara nostāja ir tāda, ka, protams, viņš nekādā mērā neatbalsta šo vides piesārņošanu un uzņēmuma vadības faktu par atkritumu indīgumu slēpšanu, lai nevajadzētu tos pārstrādāt pašiem, jo tas taču prasa papildus ieguldījumus un līdzekļus. Tomēr, viņš tam pretī īsti nestājās, jo it kā taču vēl nekas tik traks nav noticis un arī viņa iespaidīgā alga ir iespējama lielā mērā pateicoties tam, ka uzņēmums, ja tā var maigi izteikties - krāpjas. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1312173
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties