Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:875413
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ētiskās vērtības ir sabiedrības mūžīgās vērtības, jo bez tām nav iespējams izveidot nevienu ētikas sistēmu. Visplašākās ētiskās vērtības, manuprāt, ir labais un ļaunais, taču man vistuvākās vērtības šķiet laimes vērtība un dzīves jēgas vērtība, tās man šķiet daudz tuvākās un nozīmīgākas kā citas ētiskās vērtības, tādēļ arī izvēlējos analizēt šīs ētiskās vērtības.
Laimes un dzīves jēgas vērtības, manuprāt, ir ļoti saistītas vērtības savā starpā, jo ja cilvēks izjūt laimi, tad viņš redz arī savai dzīvei jēgu. Laimes un dzīves jēgas ētiskās vērtības ir izprotamas, aplūkojot visu cilvēka dzīvi kopumā un veselumā. Šīs vērtības ir apkopojošas vērtības, tās atšķiras ar to, ka laime, galvenokārt, ir pamatizjūta, dzīves pilnības izjūta, bet dzīves jēgā vairāk izteikta dzīves pamatnozīme, pamatjēga.
Laime ir prieks bez nožēlas. Laime ir pamatizjūta un pilnības izjūta, tai ir ļoti daudz definīciju un tās visas ir patiesas. Kas ir laime? Neviens, manuprāt, to precīzi nevar nodefinēt, katram cilvēkam šī laimes definīcija atšķiras, jo katram indivīdam ir savi uzskati par laimi, katrs to izprot savādāk. Katrs savu laimi redz kaut kur citur, vienam laime ir naudā, otram atkal laime ir ģimenē utt. Šīs laimes vērtības sabiedrībā ir ļoti dažādas un atšķirīgas. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1115259
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties