Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:874971
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.02.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Gan galvenie referenti, gan paneļdiskusijas dalībnieki uzsvēra, ka jāņem vērā plašāki globālās attīstības aspekti, kur tirgus izaugsme NVS valstīs un Ķīnā ievērojami ietekmēs multimodālo transporta sistēmu turpmāko attīstību Baltijas jūras reģionā. Ieguldījumi infrastruktūrā tiek uzskatīti par galveno transporta un loģistikas attīstības priekšnoteikumu reģionā. Tas attiecas gan uz ostu infrastruktūru, gan sauszemes dzelzceļu un sauszemes ceļiem. „Viens no iemesliem, kādēļ mēs prognozējam transporta apjoma pieaugumu Baltijas jūras reģionā, ir Krievijas veiksmīgā ekonomiskā attīstība pēdējās desmitgades laikā,” sacīja Sigurjons Markusons.” [6.]
Globalizācijai ir ļoti liela nozīme transporta un tranzīta nozarēs, jo tas stabilizē valsts ekonomisko situāciju, veicot darijumus ar ārvalstīm, kā arī valsts iekšienē. Sakarā ar izdevīgu ģeogrāfisko novietojumu Latvijai kā mazai valstij ir daudzi ieguvumi tranporta nozarē. Transporta attīstība nav atkarīga tikai no vienas valsts, bet gan no valstu kopuma. Globalizācijas rezultātā tika veidotas apvienības, kas atvieglo pārvietošanos arpus valsts un pastiprināti pasargā valsts robežas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties