Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:871398
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pašpilnveidošanās ir būtisks process cilvēka attīstības, personības un rakstura audzināšanas, izzināšanas procesos. Cilvēks kā personība pilnveidojas esot saskarsmē ar citiem līdzcilvēkiem, tā ir zināmā mērā fiziska darbība, ar kuras palīdzību cilvēks sevi veido per personību. Katram cilvēkam ir jābūt vēlmei sevi iepazīt un pielikt zināmu darbu, lai pilnveidotu sevi, tādejādi izdzīvojot konkrētajā periodā. Pašpilnveidošanās galvenie rādītāji ir zināšanas, kas nepieciešamas lai veidotu pozitīvas attiecības ar cilvēkiem, un veiksmīgi darbotos kādā profesijā; spējas- ietekmē profesionālo izpildījumu; dažādiem cilvēkiem ir specifiskas iemaņas, kas atkarīgas no spējām, sasniegumiem un attieksmes. Manuprāt, cilvēkam ir ļoti svarīgi sevi pilnveidot nepārtraukti, un nedarīt lietas, kas ir pretrunā ar viņa iekšējo pārliecību. Personīgi man ir tā, ka es jūtos pilnībā apmierināta gan ar sevi, gan ar dzīvi vispār. Domāju, ka ļoti vērtīgs padoms, lai sevi pilnveidotu ir – Labāk ir kļūdīties, nekā vispār nedarīt neko.
Pēc savas personīgās un pašreizējās pieredzes dzīvē, varu teikt to, ka visa dzīve ir dota tam, lai iepazītu sevi, apzinātos savas vērtības un uzskatus, izpētītu sevi dažādās dzīves situācijās, un spētu sevi gan kontrolēt, gan izmainīt.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1308767
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties