Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:871147
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.05.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

BIZNESA PLĀNS.


1. Uzņēmuma apraksts

SIA „O2 Sporta klubs” tiks dibināta ar mērķi sniegt fiziskām un juridiskām personām pakalpojumus sporta un atpūtas jomā,tam paredzētajā teritorijā atbilstoši komercdarbībai. Dibinātājs ir Uldis Čodars, kā īpašnieks un uzņēmums 100 % piederēs vienai personai. Uzņēmums tiks dibināts kā SIA (Sabiedrība ar Ierobežotu Atbildību).
Izvēli par šo komercdarbīas veidu noteica tas,ka manis izvēlētajā mikrorajonā (Čiekurkalna un Teikas rajonā),kurā vēlos attīstīt šo plānu nav vēl šāda veida komercdarbība. SIA „O2 Sporta kluba” darbības mērķis ir sniegt klientiem sporta pakalpojumus. Pakalpojumi kuri tiks piedāvāti ir : ( trenažieruzāle,sauna,solarijs,joga ,aerobika, u.c.), kā arī paredzēta treneru uzraudzība un vadība.

2. Situācija Latvijā.

Sporta piedāvājumu klāsts kopš 1996.gada Latvijā ir strauji attīstījies Latvijas lielākajās pilsētās kā arī galvaspilsētā. Ir audzis arī pieprasījums un tā kvalitāte. Uz doto brīdi Rīgā ir ap 300 sporta klubiem un fitnesa zālēm Rīgā un Rīgas ajonā.

Sporta aktivitāšu pieejamība iedzīvotājiem
Realizējot Rīgas pilsētas tautas sporta kompleksu, laikposmā no 1996.gada līdz 2004.gadam sarīkotas 1819 sacensības, kurās piedalījās 268 750 cilvēku, tātad vidēji gadā – 29 861 iedzīvotājs, kas tomēr veido tikai 4% no rīdzinieku skaita. Tomēr ir redzama pozitīva tendence, kas īpaši strauji attīstījusies 2001. un 2002.gadā. Arī pēdējos divos gados dalībnieku skaits ir audzis. 70% sacensību var piedalīties ikviens interesents neatkarīgi no vecuma, fiziskās un speciālās sagatavotības.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1135114
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties