Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:870512
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.03.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Kafija mūsdienās
Mūsdienās gandrīz visu kafijas produkciju saražo Centrālamerikā, Brazīlijā un Dienvidamerikas tropiskajās valstīs.
Ir gandrīz 60 dažādu kafijas šķirņu, taču tikai divas no tām ir komerciāli nozīmīgas:
Arabika – 65%
Robusta – 35%
Kafijas grauzdēšana nosaka kafijas skābuma pakāpi, garšu un pēcgaršu
Kafijas pupiņas maluma smalkumu nosaka kafijas pagatavošanas metode.

Jacobs zīmola veidošana
Johann Jacobs 1907. gada sāk savu pirmo Jacobs kafijas grauzdēšana Brēmenē.
1913. gada oktobrī Johann Jacobs izveidoja sava vārda kafijas preču zīmi
Otra Pasaules kara laikā 1944. gadā ražošana bija iznicināta un 1948. gada J. Jacobs bija praktiski jāsāk ražošanu no jauna
1954. gadā ar frāzi „Jacobs Kaffee… wunderbar“ 40-gadīga uzņēmuma strauja attīstīšana
1990. gadā uzņēmums bija pārdots amerikāņu uzņēmumam Philip Morris
Kopš 2012. gada oktobra Jacobs zīmols pieder Mondelēz International uzņēmumam

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties