Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:869659
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Moderns cilvēks. Kas ir moderns cilvēks? Kāda ir tām būtība? Lai atbildētu uz šiem jautājumiem ir pietiekami pavērot kas notiek apkārt. Kādi ir cilvēki kuri ir mums apkārt. Mēs esam moderni, mums ir daudz iespējas, esam mobilie, jaunas tehnoloģijas ļauj mums darīt to, ko agrāk varētu nosaukt par fantastiku. Mēs sasniedzam loti daudz pēdējos simtos gados. Mēs varam brīvi ceļot, apskatīt pasauli, pilnveidoties, mācīties, jo jaunas metodikas ļauj mums iegūt vairāk zināšanas, jaunās valodas. Tas viss ir brīnišķīgi, bet kāpēc mūsu modernajā pasaulē joprojām ir tādas briesmīgas problēmas, karš, bads, mūžīga agresija, neapmierinātība ar dzīvi, milzīgs pašnāvības skaits... var būt tomēr nav vis tik ideāls ka liekas no pirmā skatiena? Var būt tomēr ir kāds lūzums mūsu sabiedrībā un cilvēka dvēselē, ja mēs nemākam priecāties par to kas mums ir?
Katru dienu mēs ieslēdzot televizoru redzam raidījumu, ziņas ka notiek briesmīgas traģēdijas, nomirst cilvēki, bet mūs to vairs nešausmina tie fakti, mēs to redzam katru dienu un tās neizraisa mums šoku, tas ir briesmīgi, bet mēs esam pieraduši pie tās... mēs nejūtam nozēlumu, šausmu, vai sāpes, jo tas notiek katru dienu un mūsu smadzenes vairs uz to nereaģē, mēs atgriežams pie sava darba un aizmirstam par visu. Milzīgs dzīves ritms neļauj mums apstāties un padomāt, paskatīties apkārt, mierīgi izanalizēt situāciju. Mēs paliekam arvien nomocīti, ieslēgtie sevī un savās problēmās.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties