Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:865023
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.03.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Katrs cilvēks dzīvē ir savādāks, līdz ar to arī viņa domāšanas stils un uztvere par dzīvi kopumā atšķiras no pārējā sabiedrības viedokļa. Kopīgās lietas gan, protams, pastāv un mums katram mūsu dzīvs filosofija veidojas no noteiktiem kritērijiem, piemēram, kā mēs izglītojamies, kā uztveram mums sniegto informāciju, kā mūs ietekmē apkārtējo viedoklis un kādu iespaidu uz mūsu domāšanu atstāj jau citu nozīmīgu personu sasniegumi un atklājumi. Katrs no šiem kritērijiem ir jāizvērtē atsevišķi un tikai tad būs iespējams saprast, kas mums dzīvē ir svarīgāks, kā mēs vispār uztveram mūsu apkārtējo pasauli.
Izglītība, tas noteikti ir svarīgs faktors, lai mēs varētu izprast filosofiju un tas noteikti veido mūsu dzīves uztveri un domāšanas veidu. Lai gan grāmatā „Filosofija” rakstīts, ka filozofiju nevar iemācīties kā citus mācību priekšmetus, jo iemācītās atbildes nekad nebūs patiesas, katram pašam jādomā un jāizvēlas, ko darīt, bet izglītība mums tomēr palīdz saprast daudzas lietas, jo bez tām mēs nekādi nevarētu izprast apkārtējās lietas un parādības, mēs nevarētu zināt, kā mums jārīkojas, līdz ar to mēs nevarēt pieņemt pareizos lēmumus, kā arī nezinātu vai domājam pareizi, bet izglītība viennozīmīgi attīsta mūsu domāšanu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties