Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:854663
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.03.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas un kam?
spēja izšķirt dažādu vielu garšas
sāļu
rūgtu
Skābu
saldu
informē par vielu garšu un sastāvu
Nodrošinājums dzīvniekiem
Nepieciešamība:
Nosaka, vai ēdiens ir svaigs, un analizē tā garšas īpašības.
Garšas sajūta uzbudina smadzeņu garšas nervu un rodas apetītes sajūta, kas veicina labāku ēdiena pārstrādāšanos un vielmaiņu.
Nodrošina:
Garšas receptori – atrodas uz mēles
Mēle - Caur garšas nervu kairinājums nonāk iegarenajās smadzenēs un tālāk uz smadzeņu pusložu garozu, kur veidojas garšas sajūtas.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties