Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:850379
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pastāv divas realitātes, pirmā – ir bāzēta uz pieredzi, tas lietas kuras mēs jau zinām, ir mūsu pieredzes produkts; otrā realitāte – vienošanās realitāte, lietas kurus mēs uzskatam par reāliem ir reāli tikai tāpēc, jo mums pateica , ka viņi ir reāli.
Vispār, katram apgalvojumam ir jābūt loģisks pamatojums, kā arī empīriskais. Sākumā tas var būt pieņēmums, bet viņu ir jāpierada. Tādā veidā, zinātnieki pieņem un apzina lietu realitāti, par kuriem viņiem nav pieredzes. Viņi piekrīt tam, vienojās. Zinātniekiem ir speciāli standarti, pēc kurām var spriest par lietu realitāti. Lai atnāktu pie tā, kā lietas ir reālas, zinātne piedāvā atnākt pie tā, caur savu pieredzi. Tā piedāvā paņēmienu , kā atnākt pie interesējoša jautājuma būtības. Epistemoloģija – tas ir zinātne, par zināšanu.; metodoloģija – rādās no epistemoloģijas, zinātne par to kā atrast.
Ikvienam cilvēkam piemīt dabīga ziņkārība. Mēs cenšamies saprast un paredzēt kas tad būs nākotnē? Kas tad notiks? Risināšot šo uzdevumu, mēs meklējam atbildes ejot nejaušības un iespējas ceļā. Sākumā mēs apzināmies, kā notikumi kuri mūs gaida nākotnē, šā vai tā viņiem ir kāds iemesls, un tas iemesls vai cēlonis ir paslēpts jau eksistējošās notikumos. Cilvēki apzinās , ka iespējams dažas lietas dabā notiek biežāk, kad rašanas cēloņa nav, bet ne vienmēr.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1144439
Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties