Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:847282
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Iekšdedzes dzinējs    3
1.1.  Iekšdedzes dzinēju vēsture   
1.2.  Iekšdedzes dzinēju modernizācija   
1.3.  Nākotnes dzinējs (hibrīddzinējs)   
1.4.  Dzīves kvalitātes uzlabošana   
2.  Iekšdedzes dzinēji   
2.1.  Anketēšanas rezultāti   
  Secinājumi   
Darba fragmentsAizvērt

Pasaulē ir daudz tematu, kurus var apspriest un kuros var iedziļināties, bet ne visi ir aktuāli. Pēc cilvēku aptaujas autors secina, ka šī tēma ir viena no aktuālākajām.
Mūsdienās, pēc aptaujas rezultātiem, automašīnu izmanto 80,6% cilvēku, no kuriem 61,3% pamanīja dinamikas uzlabojumus mūsdienīgos dzinējos.
No šīs aptaujas ir redzams, ka 58% cilvēku izmanto mūsdienīgo mašīnu, kurai piemīt ekonomiskums un dinamiskums, kas ir iespējams, pateicoties jaunajām tehnoloģijām.
Ne mazāk svarīgi ir tas, ka 58% cilvēku pērkot automobili, balstās uz ekonomiskumu, salīdzinot ar 35,5%, kas balstās uz prestižu un komfortu.
Bet tāds fakts, ka 80,6% cilvēku atdod priekšroku ekonomiskumam, nevis jaudai, pierāda, ka cilvēku izpratne ir mainījusies uz saudzīgo zemes krājumu izmantošanu un vides saglabāšanu, kas savukārt uzlabo ģimenes budžeta finansiālo stāvokli.
Aizraujoši ir tas, ka 48,4% respondentu domā tuvākajā nākotnē pārsēsties uz Eko klases automobili. Tas liecina, ka cilvēki novērtē mūsdienīgas tehnoloģijas un viņiem ir saprotams, ka braukt ar tādu automobili ir tik pat ērti kā ar jebkuru citu.
Manuprāt, kas ir sasniegts un izmantots ar jaunajām tehnoloģijām, ir tikai niecīga daļiņa no tā, ko vēl var atklāt. Tāpēc šī tēma ir ļoti aktuāla mūsdienās un nākotnē. Autors domā, ka inženieru darbs arvien vairāk būs pieprasīts. Ja es sasniegšu savu mērķi un būšu inženieris, tad man būs vieglāk atrast darbu.

Secinājums
1. Darba uzdevums izpildījās. Autors atrada u apkopa dzinēju vēsturi.
2. Darba uzdevums tika izpildīts. 1.2 un 1.3 apakšpunktos autors aprakstīja par dažiem no mūsdienīgos iekšdedzes dzinējos izmantotajam tehnoloģijām.
3. Trešais darba uzdevums izpildījās, un to mēs varam redzēt 4. apakšpunktā teorijas daļā, kur autors uzrakstīja dažus faktorus, kas uzlabo dzīves kvalitāti.
4. Šīs darba uzdevums izpildījās un to mēs varam redzēt anketēšanas rezultātos.
5. Pēc cilvēku aptaujas rezultātiem mēs varam secināt, ka hipotēze „modernie iekšdedzes dzinēji uzlabo cilvēku dzīves kvalitāti” ir apstiprinājusies, to spilgti atspoguļo aptaujas 3. un 5. jautājuma atbildes. Cilvēki vairāk atdod priekšroku ekonomiskumam, un lielāka daļa no aptaujātajiem, tuvākajā nākotnē domā pārsēsties uz Eko klases automobili, jo tas ir moderni, tāpat ērti, ļoti ekonomiski un draudzīgi apkārtējai videi.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1315678
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties