Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:846170
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.02.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Objektīvi kritēriji un parametri
Video ieraksta formāti ir ciparu videokamerās
Īstā laikā ciparu kameras izlaižas video ieraksta četriem formātiem. Izstāstīsim par tikumiem un trūkumiem katru no tiem.
Digital 8 - Digital 8 formāta Kameras parādījās pirmoreiz 1999.gadā un tolaik to galvenā priekšrocība noslēdzās pazemā, salīdzinot ar miniDV kamerām, ar vērtību kā pašu kameru tā arī kasešu tiem. Pašlaik šī priekšrocība jau ir zaudēta un nedārgas miniDV kameras no pašas gan Sony sāka konkurēt pa cenu ar Digital 8 kamerām. Šā formāta kameru starpā nav dārgu kameru ar labiem raksturojumiem, to svars nenovieto pie to izmantošanas ar jūsu sievām un draudzenēm, tādēļ mēs nerekomendējam iegūt tos. Pilnīgi acīmredzami, ka agri vai vēlu, bet šis virziens tiks aizvērts pašai gan Sony viņa tupikovosti spēkā, tā kā bez Sony neviens videokameras šajā formātā neizlaiž. Īsti datu glabāšanas formāts pie Digital 8 kamerām ir identisks miniDV, starpība tikai kasetes tipā.
MINIDV ir ciparu videokameru pats masveida un ērts formāts. Šā formāta kameras izlaižas, sākot ar vērtību $450 un līdz faktiski poluprofessional'nih modeļiem aiz $3400 pie kasešu vērtības no $4.5 par 1 uzņemšanas stundu. Ieraksts uz kaseti notiek DV formāts, kurā dati saspiežas pa katru kadru atsevišķi, kas padara otsnjatogo filmas montāžu par ērtu un vieglu. Montāža ir iespējama ar precizitāti līdz kadra, nepieprasa jaudīgus un dārgus datorus darbam. Visi ražotāji izlaiž videokameras šajā formātā. Līdz iziešanai uz HDTV miniDV videokameru masveida tirgu paliks ar īpaši vēlamāko formātu.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties