Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:844736
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

„Alaines muižas dārzā šur tur starp biezajiem zaļumiem mirdzēja baltās maija rozes. Arī kaktā, kur dārznieka mājas sarkanā siena sadūrās ar augsto sētu, liels stāvēja pilnos ziedos. Garš, kupls zars sniedzās līdz pat atvērtam logam un piemetās pa reizei viegli, viegli pie viņa rūtīm.”
Kristīne atnākot no baznīcas secināja, ka ārā ir ļoti silts. Pirmais ko vecā vešeriene jautāja bija tas cik tālu Akmentiņš Kristīni bija pavadījis, jo tā ļoti cerēja, ka Kristīne nāks pie prāta un piekritīs precībām ar Akmentiņu, jo tad viņām dzīve būtu nodrošināta. Bet Kristīne pati nezin kādēļ viņai ir tāds naids pret Akmentiņu.
Pie pusdienu galda sēdēja sulainis, kučieris staļļu puisis Edgars un Kristīne. Edgaram bija visai slikts dzīvesveids, jo viņš regulāri bija sastopams krogā un mājās nāca piedzēries. Kristīne mēģināja viņu uzvest uz pareizā ceļa, bet nekā tas neizdevās. Pie galda sulainis ieraudzījis Edgaru atcerējās, ka barons licis pateikt, lai Edgars uzvedoties klusāk, jo tas pārāk skaļi cērtot ciet meitu istabas durvis. Edgars par šo aizrādījumu palika dusmīgs, jo viņš atkal nebija turējis vārdu, ko bija devis Kristīnei.
Svētdienas vakarā ap pieciem bija norunāts iet uz skolu dziedāt, bet tā kā barons ēda tikai četros Kristīne tikai piecos varēja iet. Ieejot savā istabā viņa ieraudzīja, ka Akmentiņš atnācis.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1343460
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties