Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:838311
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.02.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedrība ar ierobežotu atbildību “TJ Retail” LR Uzņēmumu reģistrā reģistrēta 2003. gada 4.martā ar reģistrācijas Nr. 000362128. Minētais uzņēmums ir juridiska persona, tam ir nošķirta manta, patstāvīga bilance, konti bankās, apaļais zīmogs, preču zime. Uzņēmuma dibinātājs ir „TJ Footwear (UK) Limited”.
SIA ”TJ Retail” statūtos noteiktais komercdarbības veids ir apavu un aksesuāru mazumtirdzniecība. Uzņēmums ir dibināts ar uzdevumu izveidot apavu veikalu tīklu Rīgā. Uzņēmējsabiedrības pamatkapitāls (statūtfonds) uz 2003. gadu bija Ls 1462.50, kurš tika papildināts 2004.g. 3. februārī līdz Ls 2500 . Vienas kapitāldaļas nominālvērtība ir Ls 100.
Uzņēmuma juridiskā adrese ir Stacijas laukums 2, Rīga, LV-1050, Latvija.
Uzņēmumam pieder četri veikali ar preču zīmi „Chester” (preču zīmes reģistrācijas apliecība Nr.M63364).
Uzņēmuma misija ir izveidot veikalu tīklu, nodrošinot iedzīvotājus ar nepieciešamajām apavu un to aksesuāru precēm, apkalpojot klientus ātri, kvalitatīvi un par mērenām cenām.
Darbojoties mazā biznesa jomā, uzņēmēji apzinās, ka jebkurā apdzīvotā teritorijā var būt paaugstinātas, pastāvīgas un zemas tirdznieciskās aktivitātes zonas. Paaugstinātas aktivitātes zonā – pilsētas centrā, transporta maģistrāļu krustojumos, dzelzceļa staciju rajonā, vienmēr atradīsies pircēji, un pat neliels uzņēmums te strādās ar peļņu. Tieši tādēļ veikalu izvietojumam tika izraudzītas tādas teritorijas, kur cilvēku plūsma ir visintensīvākā : viens „Chester”veikals atrodas t/c „Origo”, kas ir Stacijas laukumā , otrs veikals ir Kr. Barona ielā 36, kas ir pats Rīgas centrs un cilvēku plūsma ir liela, trešais veikals atrodas t/c „Alfa”, kas ir lielākais tirdzniecības parks Rīgā, nesen tika atvērts jauns veikals „Chester”, kas atrodas t/c Galerijā Cents. Jāsaka, ka visi minētā SIA veikali atrodas pastāvīgās aktivitātes zonā un tas nozīmē, ka uzņēmuma darbība balstās uz mainīgu pircēju segmentu, kas nodrošina lielāku minētā uzņēmuma peļņu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties