Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:835362
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Idejas apraksts    3
2.  Mērķis    4
3.  Mērķauditorijas raksturojums    5
4.  Ceļojuma programma    6
5.  Izmaksas    8
6.  Uzņēmuma darbinieku informēšana    9
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmumam „X” ir veikalu ķēde Latvijā, kas nodarbojas ar sporta preču pārdošanu. Darbinieki – pārdevēji nopelna naudu no pārdotā preču daudzuma. Lielākā daļa šo darbinieku ir parasti ir studenti, jo šādu darbu var apvienot ar mācībām, tādēļ darba kvalitāte līdz ar to samazinās. Un pārdevēju ienākumi līdz ar to arī, tādēļ šis Incentīvceļojums pa Gaujas Nacionālā parka atpūtas un apskates vietām būs ļoti motivējoša balva, lai strādātu cītīgāk un gūtu papildus ienākumus uzņēmumam un tādā veidā arī paši sev. Autoru ideja šim incentīvceļojumam ir radīt neikdienišķus apstākļus, lai, vedot darbinieku grupu cauri grūtībām, tie iepazītu viens otru un labāk sāktu sapraties savā starpā. Psiholoģiski ir pierādīts, ka tieši grūtības rada vienotība sajūtu grupu dalībnieku starpā, tāpēc neizvēlamies ikdienišķas izklaides, bet jautras un azartiskas, kas neradītu draudus veselībai, tomēr liktu noticēt briesmām. Pēc šādas atpūtas darbinieki varētu atgriezties ikdienas dzīvē un ar jaunu sparu, kā arī draudzīgāku darba kolektīvu turpinātu strādāt.
Incentīvceļojums paredzēts no 6.07. – 8.07.2007. Ceļojumā varēs doties 10 labākie darbinieki. Marta pēdējā nedēļā sasauks simpoziju, lai informētu darbiniekus un sākot ar 2.04. tiks skatīts katra darbinieka pārdotais preču apjoms. No aprīļa līdz jūnija beigām katra darbinieka pārdotais apjoms tiks summēts un labākie 10, kas būs visvairāk pārdevuši, varēs doties pelnītā, atmaksātā atpūtā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties