Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:833047
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.09.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Pusaudži bieži vien saka, ka paši ar visu var tikt galā. Tomēr bieži vien, tiklīdz kas nesanāk, viņi zaudē savaldīšanos un krīt panikā, negribīgi atdzīstot (vai neatdzīstot), ka kļūdījušies.
Jebkurā gadījumā, pusaudzis bez kontroles tomēr nevar dzīvot. Labākais risinājums, lai bērns tik ļoti neārdītos un lai nebūtu bieži konflikti, ir ar viņu šie noteikumi jāapspriež un jāuzzina viņa domas.
Ir ļoti daudz socializācias traucējošie faktori pusaudžu periodā. Šajā vecumā, pa pusei pieaugušais bērns ir ļoti apjucis un viņam ir svarīgs atbalsts. Ir svarīgi, lai bērns zina, ka ir kaut viena uzticības persona, kurai var visu izstāstīt un nebaidīties, ka viņam kaut kas tiks pārmests.
Protams, es zinu, ka reālajā dzīvē tā nenotiek. Bērni tiek atstāti novārtā un neievēroti. Daudzi cilvēki vai nu neredz problēmas vai nu nevēlas tās redzēt. Līdz ar to bērns tiek pakļauts sava veida emocionālajam, psiholoģiskajam un fiziskajam teroram. Tas ļoti ietekmē bērna tālāko dzīvi un daudzi no viņiem noiet no pareizā ceļa.
Protams ir arī tādi bērni, kuri tieši otrādi, cenšas kaut ko mainīt un uzlabot savu dzīvi. Viņi nevēlas, lai viņu nākotne būtu slikta un līdz ar to viņi par agru pieaug. Sāk uzvesties kā pieaugušie un nav izbaudījuši savu bērnību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties