Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:827210
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.08.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Svaigs gaiss, tīrs ūdens, laba veselība. Tās ir mūsu tiesības – dzīvot tīrā vidē. Bet mums ir arī pienākums – nenodarīt ļaunu sev un miljoniem vēl citu dzīvu būtņu, nesaudzīgi izturoties pret dabu. Transports vidē rada piesārņojumu – putekļus, indīgas gāzes troksni. Troksnis nelabvēlīgi ietekmē cilvēka veselību. Mums vienmēr būs iespējas pārdomāt, vai mūsu rīcība būs videi draudzīga, un tikai tad rīkoties.
Taču ir lietas, kuras nevar mainīt, jo tad mums mūsu darbība jāpārtrauc vispār un iztikas pelnīšanai ir jāatrod cita vieta. Šajā uzņēmumā vides piesārņojums pastāv un visnozīmīgākais vides piesārņojums rodas no dabas resursu izmantošanas un atkritumu veidošanās uzņēmumā. Ir iespēja pārtraukt uzņēmuma darbību vispār( tas būtu vislabākais veids vides aizsardzības ziņā), taču ir iespēja arī samazināt un kontrolēt notiekošo uzņēmumā, piemēram, taupot enerģiju, taupīt ūdeni, papīru, saudzēt inventāru u.t.t. Iespējams lielisks veids kā visus piesārņojuma veidus (skatīt 1. tabulā) samazināt ir iespēja ieviest šajā uzņēmumā ISO 14000, kas ir starptautiski atzītu standartu sēriju vides pārvaldības sistēmas izveidošanai organizācijās un uzņēmumos, kuras nolūks ir atbalstīt vides aizsardzību un novērst vides piesārņojumu, sabalansējot šo darbību ar sociāli-ekonomiskajām vajadzībām. ISO 14000 ir viens no pasaulē atzītākajiem vides pārvaldības sistēmu standartiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1333477
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties