Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:826327
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

1. Vadīšanas funkcijas
Mūsdienās eksistē neskaitāmi daudz organizāciju, kuras viena no otras atšķiras ar darbības principiem, tomēr visās darbojas noteikta cilvēku grupa kopēja mērķa sasniegšanai. Arvien pieaug konkurence organizāciju vidū, tāpēc, lai uzvarētu cīņā, nepārtraukti jāattīstās, pēc iespējas efektīvāk izmantojot organizācijas darbaspēka resursus un jaunāko tehnoloģiju iespējas. Lai darbaspēka resursi darbotos efektīvi, mērķtiecīgi organizācijas attīstības veicināšanai, svarīgi nodrošināt labvēlīgu mikrovidi, kā arī efektīvu tās pārvaldīšanu.
Organizācijas pārvaldīšana sevī ietver gan plānošanu, gan organizēšanu, koordinēšanu, motivēšanu un kontroles mehānismu. Jebkuras organizācijas attīstībai nepieciešams noteikts vadīšanas funkciju kopums, kas ir vērsts uz organizācijas darbaspēka resursu efektīvu izmantošanu, lai veicinātu uzņēmuma attīstību. Organizāciju vadītājiem jācenšas pareizi strādāt ar iekšējiem darbaspēka resursiem, lai tie darbotos ar pilnu atdevi, meklētu jaunus un rodošu risinājumus efektīvākai funkciju izpildei. Kā rezultātā, uzlabotos darbinieku izpildījums, paaugstinātos motivācija attīstīt uzņēmumu un augt tam līdzi.

2. Organizēšanas būtība.
Organizēšana ir organizācijas resursu koncentrēšana, sadale un koordinēšana, lai realizētu noteiktus plānus un sasniegtu organizācijas mērķus. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties