Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:823353
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.03.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Šajā anketā es aptaujāju cilvēkus, vai viņiem patīk izklaidēties. Par to kā viņi izklaidējas, kādām vietām dod priekšroku. Aptaujāto vecums ir dažads, pavisam iedalīju 4 vecuma grupas : 14- 16 g. v. , 17- 19 g. v., 20 – 25 g. v., 26- ... g.v. Pārsvarā aptaujātie ir vietējie iedzīvotāji, kurus es pazīstu. Šiem respondentiem tika uzdoti jautājumi ar sekojošiem atbilžu variantiem, kuri man liekas svarīgi un populāri, kad atpūšamies.
Šo tēmu izvēlējos, lai uzzinātu, kuras izklaides vietas ir populārākas nekā citas, kas to nosaka, kā jaunieši, atbilstoši savai vecuma grupai, izklaidējas un vai viņi vispār prot izklaidēties.
Mans mērķis ir aptaujāt un izanalizēt, kam respondenti dod priekšroku, ņemot verā vecuma grupas, vai viņi ietekmējas no apkārtējās vides vai nē, vai katrai paaudzei ir līdzīga domāšana un uzskati par izklaidi. Kāpēc un kā mainās cilvēku viedokļi? Kāpēc viņi izvēlas tieši šādas izlaides iespējas?
Mans uzdevums ir veikt aptauju, lai varētu spriest par jauniešu un pieaugošo atšķirīgo vai vienādo domāšanas veidu. Vai izklaidei ir nozīme respondentu un mūsu dzīvē? Izanalizēt gūtās atbildes un veikt attiecīgos secinājumus par iegūtajiem rezultātiem.
Aptaujas beigās pavisam ieguvu 20 respondentu viedokļus. Šie respondenti bija ļoti atsaucīgi un palīdzēja man šajā darbā ar anketas aizpildīšanu. Bija atbilžu varianti, kuri daudziem bija līdzīgi, bet bija arī tādi, kuri krasi atšķīrās no citu atbildēm.

1. Kura dzimuma pārstāvis Jūs esat?
Uz šo jautājumu ieguvu 10 sieviešu un 10 vīriešu viedokļus. No šiem rezultātiem varēšu secināt arī to, kā atšķiras vai sakrīt pretējo dzimumu uzskati.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties