Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:822008
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Medijos šī ziņa par narkotiskajām vielām ir izskanējusi plaši un skaļi, taču, manuprāt, kaut kā tomēr pietrūkst. Visās publikācijās informācija atspoguļota tikai no viena skatu punkta. Proti, vainīga ir valdība, kas nav aizliegusi šo bīstamo vielu legālu izplatību Latvijas tirdzniecības vietās un izplatītāji, kas šos zāļu maisījumus brīvi pārdod ikvienam, kas pēc tiem vaicā. Mediķi sašutuši, vecāki šokā, skolotāji nobažījušies. Es uzskatu, ka tas ir koks ar diviem galiem, un šoreiz pret sabiedrību pavērsts ir tikai viens no tiem. Mediji tik izmisīgi cenšas meklēt vainīgos, ka aizmirst pašu galveno – manuprāt, novārtā tiek atstāts risinājuma meklējums, jo ar veikalu slēgšanu vien nepietiek. Tas vairāk ir sabiedrības audzināšanas jautājums.
Pētot ziņas par šo tēmu, atdūros pret diezgan lieliem šķēršļiem. Principā neviens medijs (izņemot „Kurzemes Vārdu”, kur tas tiešām bija tieši uzrakstīts) rakstā nebija konkrēti minējis savus informācijas avotus. Pieņemu, ka šī informācija vienkārši plūdusi no cilvēka uz cilvēku, kas nav labākais variants, rakstot publikācijas vai veidojot sižetus.. Manuprāt, daudz labāk būtu, ja mediji tomēr vairāk atklātu savus informācijas avotus. Skumji, bet līdz šim nebiju pamanījusi, cik tam ir liela nozīme.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1232750
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties