Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:820340
 
Vērtējums:
Publicēts: 09.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Cilvēki vērtē ne tikai absolūtos sasniegumus un uzlabojumus, bet arī cik labi tie dzīvo salīdzinot ar citiem, it īpaši ar tiem, kas dzīvo citās valstīs. Tas ir gan no attīstīto valstu puses, gan no attīstības valstu puses. Attīstītajās valstīs ražotnes sūtīšana uz lētākā darbaspēka zemi, piemēram no ASV uz Indiju augsto tehnoloģiju ražošanā, lai samazinātu izmaksas neatspēko zaudētās darbavietas ASV, tāpat Indijai ļauj ātrāk izlīdzināties plaisai ar ASV dzīves līmeni. Tomēr daudz dažādos pētījumos ir atklājies, ka ienākumu nevienlīdzība globalizācijai palielinoties ir pieaugusi, plaisa starp nabagajām un bagātajām valstīm ir pieaugusi, jo bagātās valstis nabagās izmanto kā savus noieta tirgus.
Lokalizācija ir process, lai pielāgotu produktu vai pakalpojumu noteiktai valodai, kultūrai un vēlmei, lai produkts izskatītos kā vietējais. Labākajā gadījumā, ja produkts ir pielāgots tā, lai lokalizācijas process būtu samērā vienkārši sasniedzams, piemēram, izstrādājot tehniskās ilustrācijas rokasgrāmatās, kur teksts ir viegli izmaināms citā valodā, norādot to speciālo laukumu. Šis process produktu pārvērš par internacionalizētu, kas to padara vieglāk lokalizējamu jeb ieviešamu. Tāpat pie lokalizācijas procesa pieder ne tikai tulkošana, bet arī laika zonas, nauda, nacionālās brīvdienas, vietējās kultūras krāsu īpašības, produkta vai pakalpojuma nosaukums, dzimuma lomas, kā arī ģeogrāfiskā atrašanās spēlē lielu lomu. Veiksmīgi lokalizēts produkts vai pakalpojums ir tas, kurš rada sajūtu, ka tas ir radīts vietējā tirgū .

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1334372
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties