Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:807769
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Katras nācijas atbildība ir pieņemt svarīgus lēmumus globālās ekonomikas attīstības labā. Jebkuru nāciju var salīdzināt ar vadītāju lielā uzņēmumā- viņam ir jāuzstāda visas kompānijas kopējais mērķis, kā arī jāprot deleģēt uzdevumus lemtspējīgai nodaļas vadībai, kura tālāk uzdod uzdevumus saviem darbiniekiem.
Šis likums ierosina konceptuālu pamatu jomā starptautisko nodokļu tiesību aktiem. Šis likums attiecas uz šo fondu, institucionālo kompetenci tautu pasaules ekonomisko attīstību. A valsts iestāžu kompetence ir tiesības pēc sava ieskata pieņemt lēmumus, lai sasniegtu mūsu kolektīvo mērķi pasaules ekonomiskās attīstības, ieskatiem, kas ir pakļauta vairākiem standartiem un ierobežojumiem.
Likuma konstrukcijas iestāžu kompetence tautu pasaules ekonomisko attīstību no institucionālām ekonomikām, vienkārša spēles teorija, kā arī literatūras par sociālām normām. Likums izsaka institucionālās kompetences tautu ar standartiem un ierobežojumi kā reducēt-samazināt to ļaunprātīgu izmantošanu suverēno ieskatiem un uzrunāt starptautiskās kolektīvās darbības problēmas, īstenojot pasaules ekonomisko attīstību. Šie standarti un ierobežojumi piešķirt persprktīvu jurisdikcijā starp tautām pasaules ienākuma nodokļa bāzi. Likums izsaka nāciju pamata piederību caur standartiem un nosacījumiem, kas mazina neaprobežotu piesardzības nepareizu lietošanu un iespējamos starptautiskos nodokļu draudus.
Fonds, kas ierosināja likumam koordinēt starptautisku nodokļu tirdzniecību ar starptautisku regulējumu.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1136238
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties