Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:802043
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Globālie tirgi ir vairāk izdevīgi tiem tirgus dalībniekiem, kuriem ir lielāka pieredze, ievērojamāki resursi un lielāks tirgus pārklājums (Plotkāns, 2009., 35.lpp). Latvija šajā situācijā nav sastopama līderu sarakstu augšgalā, tamdēļ nākas secināt, ka globalizācija ietekmē Latviju vairāk negatīvi kā pozitīvi.
Plāna 2013.-2014.gadam mērķis ir „vienkārši un kvalitatīvi pakalpojumi uzņēmējdarbībā: vairāk e-pakalpojumu” un tajā iekļauti veicamie pasākumi, kuriem ir ietekme uz Latvijas rādītājiem Doing Business pētījumā.
Ekonomikas ministrija uzsver, ka, lai uzlabotu pozīcijas nākamajos gados, ir nepieciešamas pārliecinošākas reformas tajās jomās, kurās joprojām būtiski atpaliekam no citām valstīm, piemēram, tiesu varas un tieslietu sistēmas efektivitātē, kā arī būvniecības saskaņošanas procesā. Tāpat jāturpina darbs, pārskatot uzņēmējdarbību regulējošos normatīvos aktus un valsts pārvaldes sniegtos pakalpojumus, nodrošinot efektīvu institucionālo un normatīvo aktu ietvaru uzņēmējdarbībai. No visu minēto reformu īstenošanas kvalitātes un ātruma būs atkarīga turpmāka Latvijas uzņēmējdarbības vides un ekonomikas konkurētspēja.
Lai nodrošinātu uzņēmējdarbības veikšanai, vietējo un ārvalstu investīciju piesaistīšanai labvēlīgu un veselīgu vidi, valsts attīstības politikai jāturpina darboties un attīstīties nemitīgi, atslābt nedrīkst ne mirkli, jo, kā jau noskaidrojām, veiksmīgai attīstībai nepieciešama stingra uzraudzība un nemitīgs darbs.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1339867
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties