Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:799662
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.01.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Reiz bija Mīlestība. Bija un izbija, bet tagad viņa atkal gribēja būt. gribēja, kā vēl nekad nebija gribējusi. Vismaz viņai tā likās.
Dažbrīd, kad viņai likās, ka tūlīt, tūlīt iegūs redzamus apveidus, savu īpašo smaržu un garšu, , kad Mīlestībai šķita, ka tauriņi vēderā un zvirbuļi galvā jau ir tik tuvu, tik! Jā, tieši tajos brīžos viņa sajuta arī, ka nespēj būt. Un viņa pat zināja, kas tieši viņai to liedz. Zināja, bet cerēja, ka pāries. Cerēja, cerēja, bet tad nolēma rīkoties.
„Kāpēc tu man neļauj būt?” Mīlestība, vēl pār slieksni nepārkāpusi, jautāja. Slieksnis bija zems, telpa maza, ērta un droša. Pie stiklota kamīna ( Mīlestība nekad nebija sapratusi, kā var baudīt uguni un siltumu caur stiklu) sēdēja bailes un dzēra remdenu tēju ( arī to Mīlestība nesaprata. Ja tēja, tad karsta!) . bailes paskatījās Mīlestībā ar skatienu, kurā jautās mātišķas sāpes. Skatienā bija arī neliela nolemtības un „es jau zināju, ka tas notiks, lai arī bija cerība, ka tomēr nē. Bet tagad viss pagalam” smeldze. „Tu labi zini, kāpēc,” klusi un skumīgi atbildēja Bailes. Bet viņa Mīlestības spulgojošās acīs, ziedošajos vaigos un vēja sajauktajos matos redzēja, ka Mīlestība neko negrib zināt . „Nezinu. Pat negribu zināt!” …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties