Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:797406
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pēc mūsu domām, “Valmieras Piens” AS vadības stils tiek izraudzīts atkarībā no situācijas un tie ir: autokrātiskais stils un demokrātiskais stils. .
Autokrātiskais stils balstās uz vienpersonisku lēmumu pieņemšanu, pilnvaru deleģēšana padotajiem ir ierobežota. Darbinieki lēmumu pieņemšanā netiek iesaistīti, nepieciešamības gadījumā vadītājs ievāc no viņiem nepieciešamo informāciju, atskaites par paveikto darbu. Parasti stingri tiek kontrolēta vadītāja doto rīkojumu izpilde1. Vienpersonisku lēmumu pieņemšana nozīmē arī vienpersonisku atbildību. Mūsu uzņēmumā ir tā, ka vadītāji pieņem lēmumus par dažādu izmaiņu veikšanu, padotajiem šīs izmaiņas ir jārealizē dzīvē un, ja rodas konflikti ar īpašniekiem, tad vainīgi ir padotie, nevis vadība , kas lika šādi rīkoties.
Aģentu uzdevums ir izpildīt noteiktu plānu, bet tai pašā laikā aģentam nav tiesību pazemināt pārdošanas cenu, lai piesaistītu klientu un noturētu pārdošanas apjomus. Ikreiz, kad aģentam tiek izteikts vilinošs piedāvājums, viņam ir jāsazinās ar pārdošanas daļas vadītāju. Pārdošanas daļa izvērtē piedāvājumu, klienta nozīmību un telefoniski sniedz atbildi aģentam, kas atrodas, piemēram, Kurzemē.
Par autokrātisko vadības stilu liecina arī tas, ka darbiniekos ir pamanāmas bailes. Darbinieki, neuzdrošinās darba laikā apmeklēt ārstus vai izdarīt citas personiskās lietas, nāk uz darbu brīvdienās. Darbinieks ir iebiedēts slimot, šai laikā viņš var tikt atlaists. Atvaļinājumu darbinieks nevar paņemt tajā periodā, kad viņam tas ir izdevīgi un vajadzīgs, bet tikai tad, kad uzņēmuma vadība akceptē.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1117376
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties