Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:797157
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Sviesta ražošana    4
  Separācija    4
  Krējuma pasterizācija    4
  Krējuma dzesēšana    5
  Krējuma sakulšana sviesta graudos    5
  Sviesta graudu skalošana    6
  Sviesta sālīšana    6
  Sviesta atspaidīšana (mehāniskā apstrāde)    6
  Maisīšana    7
  Mehāniskā maisīšana    7
  Secinājumi    8
  Izmantotā literatūra    9
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Maisīšanai ir būtiska nozīme sviesta ražošanā, lai nodrošinātu aizsardzību pret bojāšanos, sviesta labo īpašību saglabāšanu un gatavā produkta viendabīgumu. Sviesta izgatavošanai paredzētā krējuma maisīšanai jābūt tādai, lai sviesta tauku lodītes netiktu sasmalcinātas, t.i., maisīšana nedrīkst būt agresīva. Sviesta ražošanas procesā tiek izmantotas dažādas maisīšanas tehnoloģijas, atkarībā no izvēlētās sviesta ražošanas metodes, no sviesta veida un katra ražošanas uzņēmuma tehnoloģiskajām iespējām.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties