Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
6,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:792663
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.04.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 34 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Reklāma – veids, kā panākt, lai par noteiktu uzņēmuma preci vai pakalpojumu uzzinātu pēc iespējas vairāk cilvēku, kuri tiktu ieinteresēti pirkt vai izmantot reklāmas piedāvājumus un pakalpojumus. Tā kā reklāmas galvenais mērķis ir „palīdzēt” uzņēmumam, tad tas parasti vairāk vai mazāk, bet izdodas. Par to liecina fakts, ka reklāmas parādās aizvien vairāk un vairāk, kas savukārt noved pie secinājuma - tātad ir pieprasījums pēc tām.
Paskatoties TV ir vērojams, ka biežāk rādītās reklāmas ir par mazgājamajiem līdzekļiem, par drēbju veikaliem un par visādām atlaidēm un akcijām, piemēram, saukli „divi par vienu cenu” noteikti ir dzirdējis katrs. Bet par to cik izdevīgs vai neizdevīgs ir šis pirkums aizdomājas retais. Veidojot šāda veida reklāmas to veidotāji paļaujas uz cilvēku naivumu, tas ir, ka viņi nepārbaudīs vai tā tiešām ir zemākā cena, un cilvēki uzķeras uz šī āķa.
Es savā kursa darbā vēlētos papētīt tiešās atbildes reakcijas reklāmu televīzijā un katalogos, salīdzināt, kuram reklamēšanas veidam vairāk uzticas cilvēki
Problēmas aktualitāte šajā darbā ir tāda, ka, manuprāt, iedzīvotāji vairāk uzticas tiešās reakcijas reklāmām katalogos, jo viņiem pietiek laika preci apskatīt un pārdomāt savu izvēli. Turklāt televīzijas reklāma ilgst pāris minūtes un patērētājam vēl ir jāpaspēj pierakstīt telefona numurs, kurš ekrānā tiek rādīts ļoti īsu laiku. Protams, ir vēl daži svarīgi katram pircējam svarīgi jautājumi - kā saņemt preci, vai to var atgriezt atpakaļ, vai tai ir garantija? Šo jautājumu virkni vēl varētu turpināt un turpināt.
Cik daudzi no mums vispār ir kaut ko pasūtījusi no TV Shop reklāmām? Vai tāda veida reklāmām vispār var uzticēties, ņemot vērā mūsdienu augsto noziedzības līmeni? Pa telefonu jau mums var piestāstīt sazina ko!
Uzskatu, ka būtu interesanti izpētīt kas ir kopīgs un kas atšķirīgas tiešās reakcijas reklāmās katalogos un televīzijā. Kādi ir piedāvātie bonusi, dāvanas un prēmēšanas sistēmas? Tāpēc es izvēlējos pētījuma tematu: „Kopīgais un atšķirīgais tiešās atbildes reakcijas reklāmās televīzijā un katalogos”.
Hipotēze: kopīgais tiešās reakcijas reklāmās ir bonusi, dāvanas, atšķirīgais reakcijas atbildes veids.
Pētījuma priekšmets: tiešās iedarbības reklāmu televīzijā un katalogos atšķirības.
Metodes: anketēšana, padziļinātā intervija.
Pētījuma objekts (respondentu skaits): 60 cilvēki, 30 sievietes, 30 vīrieši (Latvijas iedzīvotāji).
Darba mērķis: izpētīt tiešās reakcijas reklāmu atšķirības televīzijā un katalogos.
Uzdevumi: metodikas izstrādāšana, respondentu atlase, empīriskā pētījuma veikšana, rezultātu apstrāde, interpretācija, literatūras analīze.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties