Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:791725
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

1.Problēmas formulējums:
Smēķēšana ir ļoti izplatīta problēma visā pasaulē. Smēķēšana ir narkomānijas veids, kas kaitīgs ne tikai pašam smēķētājam, bet arī apkārtējiem cilvēkiem, sevišķi bērniem. Smēķēšanas izplatīšanos veicina tabakas ražojumu reklāmas gan tiešā, gan netiešā veidā. Vairums smēķētāju uzsāk smēķēt vecumā līdz 18 gadiem. Jaunākās tendences rāda, ka pieaug smēķēšanas izplatība bērnu un pusaudžu vidū, kuri sāk smēķēt arvien jaunākā vecumā. Šis jautājums ir vēl joprojām aktuāls.
2.Jānosaka mērķis:
Es kā žurnālists vēlos noskaidrot kāda ir smēķētāju attieksme pret plānotajiem smēķēšanas ierobežojumiem un vai šausminošie attēli uz cigarešu paciņām liks smēķētājam aizdomāties par smēķēšanas atmešanu.
3.Datu vākšana:
Sekundārā informācija- Šā gada septembrī veiktajā Latvijas iedzīvotāju aptaujā tika noskaidrots, ka 58 % Latvijas iedzīvotāju neatbalsta pilnīga smēķēšanas aizlieguma ieviešanu kafejnīcās, restorānos un citās sabiedriskās ēdināšanas vietās. 45 % aptaujāto uzskata, ka smēķēt būtu jāatļauj atsevišķās un tam īpaši paredzētās telpās, 14 % aptaujāto vēlas, lai smēķēt būtu atļauts atsevišķās smēķētāju zonās, savukārt tikai 36% respondentu uzskatīja, ka smēķēšana izklaides un sabiedriskās ēdināšanas vietās būtu aizliedzama pilnībā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties