Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:789013
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.01.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

3. Matemātiku var apgūt, ja cilvēks spēj censties. Panākumu atslēga ir neatlaidība, spītība, gatavība divdesmit divas minūtes nopūlēties ar jautājumu, kam citi atmestu ar roku pēc trīsdesmit sekundēm (Gledvels, 2008, 227).
Kā pašu svarīgāko priekš sevis darba autore rada apgalvojumu: „Pēc daudzu cilvēku domām ir svarīgi, lai darbs sniegtu gandarījumu, to nosaka trīs faktori – neatkarība, komplicētība un tieša saistība starp pūliņiem un ieguvumu. Nopelnītās naudas daudzums nav galvenais, kas ļauj mums justies apmierinātiem. mēs vēlamies ko vairāk – lai darbs mums sniegtu piepildījumu. Darbs, kas atbilst šiem trim kritērijiem, ir jēgpilns. Skolotāja darbs ir jēgpilns. (Gledvels, 2008,141-142).
Radošums nozīmē īpašu domāšanas, iemaņu un paradumu kombināciju, ko var izkopt indivīds, tāpēc skatoties no šodienas pozīcijas vēlētos savā profesionālajā darbība padarīt matemātiku interesantu, veidojot jaunas viedtālruņu aplikācijas vai datorprogrammas, kas varētu būt pamudinājums skolēniem radīt savu (sev labāko) piezīmju vai mācīšanās sistēmu, kas netiktu saukta par slinkošanu un špikošanu, bet uztverta kā radošums vai kreativitāte, jo palieku pie pārliecības, ka nevis ir jāiekaļ galvā, bet jāprot orientēties situācijā un izziņas avotos.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1351319
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties