Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:787708
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.02.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Uzņēmuma apraksts un analīze

SIA “Rīgas Montāžnieks” - celtniecības montāžas firma, ir pārreģistrēta kā sabiedrība ar ierobežotu atbildību 1994. gadā ar sabiedrības pamatkapitālu 2400 latu. Būvuzņēmums darbojas saskaņā ar uzņēmuma statūtiem. Firma tika nodibināta 1957.gadā un darba gaitā piedalījusies svarīgākajos pilsētas ražošanas un civilo objektu celtniecībā, kā: konstrukciju montāža, cauruļvadi, iekārtas TES-1 un TES-2; pilsētas attīrīšanas iekārtas рарīгfabrikām «Jugla», «Jaunciems» un ūdens uzpildes stacijai «Daugava», konstrukciju montāža: cauruļvadi, rūpnīcu iekārtas REZ, VEF, «Radiotehnika», RVZ un citi.
Uzņēmuma darbu veidi:
• Vispārējo celtniecības darbu veikšana un vadīšana. Pēdējā laikā būvuzņēmums nodarbojas kā apakšuzņēmējs, jo nepietiek resursu un jaudas, lai celtu lielus objektus. Būvuzņēmums specializējas būvkonstrukciju izgatavošanā un montāžā, lielākoties tēraudkonstrukciju montāžā. Vajadzīgās būvkonstrukcijas tiek izgatavotas metālkonstrukciju cehā.
• Ventilācijas un gaisa kondicionēšanas sistēmu būvmontāžas darbu veikšana un vadīšana. SIA „Rīgas Montāžnieks” veic kā visu vēdināšanas sistēmas izgatavošanu un montāžu, tā arī atsevišķu detaļu izgatavošanu pēc rasējumiem: gaisa vadus un veidgabalus, kā arī dobumu veidotājus caurulēs, ko plaši izmanto ceļu un tiltu būvniecībā un rekonstrukcijā. Nodarbojas arī ar tirdzniecību.
• Autotransporta pakalpojumu sniegšana.
Būvuzņēmuma “Rīgas Montāžnieks” misija - celt kvalitatīvi, atbilstoši mūsdienu prasībām, ievērojot un izmantojot nozares jaunākos zinātniskos un tehniskos sasniegumus, lai klients varētu īstenot savas ieceres un optimāli sasniegt mērķus.
Būvuzņēmumu var klasificēt kā mazo uzņēmumu, jo tajā strādā 47 cilvēki un darbu apjomi ir nelieli salīdzinot ar tādiem celtniecības kompānijām kā ” PBLC”, „Re & Re”, kuru izpildīto darbu apjomi izmērāmi ar miljoniem latu.
Jebkuram būvuzņēmumam, ieskaitot būvuzņēmumu „Rīgas Montāžnieks”, vēl 3 – 4 gadi ir lielas iespējas gan attīstībai, gan peļņas palielināšanai. Tāpēc, ka būvniecības tirgū pieprasījums pārsniedz piedāvājumu, līdz ar to būvuzņēmums var diktēt savus noteikumus, varbūt apakšuzņēmējiem nebūs milzīgas peļņas, tomēr tagad ir īstais laiks piesaistīt jaunus klientus un paplašināt savu darbību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties