Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:787200
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.11.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pagraba pārsegums jāveido no saliekamā vai monolītā dzelzsbetona, sevišķi tad, ja pagrabā nevar nodrošināt pietiekamu gaisa apmaiņu. Virs pārseguma plaknes jāierīko efektīva siltumizolācija (minerālvate, putuplasts).Pagraba grīdas konstrukcijas var būt ļoti dažādas (betona, koka).
Lai pagrabs būtu sauss, tam jānodrošina arī laba vēdināšana, tāpēc virspamatā var ierīkot atveramus caurumus vai logus. Labāk tomēr ir ierīkot vēdināšanas kanālus, kurus ievada ēkas dūmenī vai arī veido atsevišķi un izvirza virs jumta. Lai pagrabu varētu labi izgaismot un vēdināt, tā logu nereti ierīko zemāk par zemes virsmas līmeni. Šajā gadījumā logu priekšpusē jāveido betona vai ķieģeļu šahta. Šahtas grīdai jābūt ar kritumu, kas vērsts prom no ēkas. Lai šahtā neiekļūtu nokrišņi, virs tās var ierīkot jumtiņu.
Pagraba ieeju parasti ierīko virtuves vai priekšnama grīdā. Lai lūkas vāku būtu ērtāk pacelt, pie tas piestiprina metāla gredzenu, kas, lūkai atrodoties aizvērtā stāvoklī, iegremdēts dēļu apšuvumā. Nokāpšanai pagrabā ierīko stāvas kāpnes, ko var izgatavot no metāla un nokrāsot. Koku šim nolūkam neiesaka - īss kalpošanas laiks.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties