Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:786409
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

2. uzdevums
Ja pie manis, kāda organizācija vērstos ar lūgumu izveidot sociālo tīklu konkrētajā darba vietā, es sāktu ar to, ka iegūtu informāciju par katru darbinieku – vārdu un uzvārdu, ieņemamo amatu, tā teikt, būtu nepieciešama informācija par pašu uzņēmumu, tā darbiniekiem un viņu pienākumiem, kā arī savstarpējām saiknēm. Ar savstarpējām saiknēm es domāju gan to, vai kāds ir radinieks savā starpā, kuram ar ko pienākumi ir vienādi, kuriem tie pārklājas un tie nevarētu iztikt viens bez otra, kurš ar ko ir pazīstams arī ārpus darba vietas.
Informāciju par uzņēmumu, tā darbinieku vārdiem un uzvārdiem, kā arī pienākumiem (īpašnieks, akcionārs, galvenais aizvietotājs, sekretārs, darba izpildītājs utt.) varētu man sniegt pats uzņēmums un sociālā tīkla pasūtītājs. Pārējo informāciju, kas iepriekš ir pieminēta, es noteikti iegūtu intervējot katru individuāli vai ļaujot aizpildīt jau iepriekš sagatavotu kādu anketu, kurā vajadzētu atbildēt uz konkrētiem jautājumiem, kā arī novērtēt savas attiecības ar darba kolēģiem (stipra saikne, vāja saiknes vai saiknes vispār nav). Tā varētu noteikt savstarpējo attiecību (vēlāk sociāla tīkla saites) stiprumu katra darbinieka starpā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties