Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:785555
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.12.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Šis trešais ceļš tiek realizēts caur MAIŅAS LOKU
ML ir kooperatīvās sabiedrības ’’Mūsu Tēvzeme’’ biedru izveidota maiņas loka sistēma, kuras galvenā funkcija ir rosināt un atbalstīt iniciatīvu savstarpēji mainīties ar materiālām vērtībām un pakalpojumiem piedaloties maiņas lokā, tādejādi veicinot dalībnieku komunikāciju savstarpējas uzticēšanās un palīdzības garā.
ML dalībnieki savstarpēji piedāvā savus pakalpojumus un/vai materiālās vērtības pēc maiņas loka principa – bez skaidras naudas starpniecības. Maiņas darbības tiek digitāli dokumentētas dalībniekiem redzamos kontos elektroniskajā maiņas uzskaites sistēmā „EMUS”. Kā mērvienība dažādu pakalpojumu un preču savstarpējai maiņas vērtības noteikšanai, uzskaitei un dokumentēšanai kalpo nosacīta mērvienība „lats” (Ls).
Maiņas lokā var mainīt materiālās vērtības pret materiālām vērtībām, pakalpojumus pret pakalpojumiem, materiālās vērtības pret pakalpojumiem. Dalībnieki veido kopīgu palīdzības fondu savstarpējai vajadzību apmierināšanai un attālinātai maiņas nodrošināšanai, tieši, neklātienē vai pastarpināti.
Maiņas loka mērķis ir sniegt iedzīvotājiem iespēju atraisīt savas potenciālās, brīvā tirgus apstākļos nepieprasītās spējas un resursus pašu un līdzcilvēku labklājības nodrošināšanai, kā arī savas vides uzlabošanai. ML pozitīvais papildus rezultāts, izveidojot savstarpējās palīdzības tīklu, ir sociālo attiecību veicināšana sabiedrībā, kā arī cilvēku pašapziņas un pašvērtības sajūtas celšana.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1350954
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties