Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:781854
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.07.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

3. Projekta rezultāti
Izvērtējot projekta realizēšanas procesu un noslēguma pasākuma izveidi, projekts vērtējams kā izdevies. Projekta laikā tika sasniegti visi nospraustie mērķi un, to sasniegšanai, nenotika būtiski sarežģījumi.
Veiksmīgi tika izveidota sadarbība ar Latvijas Lauksaimniecības Universitāti un Banku augstskolu, lai izvietotās ziedojumu kastes būtu pieejamas ne tikai Biznesa augstskolā Turība, bet arī citās augstskolās, tādejādi palielinot saziedoto mantu daudzumu. Vienīgais sarežģījums šajā procesā bija komunikācija ar Latvijas Lauksaimniecības Universitāti, kas bieži vien bija nesasniedzami kā telefoniski, tā arī elektroniski. Veiksmīga sadarbība ar Kosmetoloģijas koledžu, kur studentes nodrošināja vienu no noslēguma pasākuma radošajām darbnīcām.
Izvērtējot saziedoto mantu apjomu, visvairāk saziedotas mantas bija Biznesa augstskolā Turība. Tika saziedotas tādas mantas kā apģērbs, apavi, rotaļlietas, kancelejas piederumi, pārtikas paciņas, spēles, grāmatas u.c.
Noslēguma pasākumā ieradās aptuveni 40 bērni un 20 vecāki. Katram bērnam tika dota iespēja piedalīties visās aktivitātes, neskatoties uz to fiziskajām spējām, jo aktivitātes tika pielāgotas tā, lai tajā varētu iesaistīties visi. Bērni radīja pozitīvas emocijas un vecāki, kā arī biedrības vadītāja un darbinieki vērtēja pasākumu kā pozitīvu un izdevušos.
Katrs bērns saņēma dāvanu paciņu, kurā atradās dabīgā suliņa un konfektes.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties