Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:781001
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tā viņš dzīvoja vaiga sviedros, izdabādams savai zvaigznei, tomēr pēc spoža kāpuma nāk kritums, un viņa saimniece aizbēga uz Franciju, tāpēc Sorrijam nebija, kur strādāt. Romāna beigās viņš atkal apvienojas ar Agnesi un parādās cerība, ka slavens kino aģents ir pieņēmis viņa scenāriju, tāpēc tā arī beidzās šis romāns un mēs katrs varam ļaut savai ilūzijai darboties un iztēloties Tālivalža un Agneses Dzelzskalēju nākotni.
Tālivaldis kā sulainis vienmēr bija skaisti un glauni ģērbies: „Palicis apžilbinoši baltā, gluži svaigā kreklā ar mazu, melnu tauriņa kaklasaiti, viņš uzmanīgi pavilka uz augšu teicami izgludinātās bikses..” Tālivaldis bija četrus gadus vecāks par savu sievu, vienmēr izskatījās ļoti jauneklīgs, tomēr pat slavenā aktrise viņu reizēm nosauca par diezgan izskatīgu.
Tālivaldis pēc rakstura bija tāds, kas ļaujas dzīves straumei, nevis pretojas tai. Tālivaldis pats saka, ka viņš, kā visi latvieši, visam spēj pielāgoties un spēj paciest ļoti daudz. Reizēm spilgti izpaužas viņa nepatika lūgties, tomēr viņš bija arī pārāk vājš, lai prasītu no citiem to, kas viņam pienākas. Viņš bija sapņotājs, kam tomēr nepietika dūšas, lai cīnītos savu sapņu sasniegšanai. Tālivaldis, kā jau labi izglītots, bija ļoti attapīgs un bieži asprātīgi ar vārdiem pieveica savus saimniekus, tomēr viņš, būdams sulainis, nekad nemīlēja izskaidroties vai attaisnoties pat, ja nebija vainīgs. Romāna beigās tomēr rodas sajūta, ka Tālivalža sapņi piepildīsies, jo arī pēc krituma nāk kāpums, un Sorrijs, kas ir pārcietis tik daudz pārestību, reiz izlauzīsies, ja ne līdz slavai, tad līdz „slaviņai” jau noteikti.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties