Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:779707
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sākoties izrādei un paceļoties priekšskaram, paveras diezgan interesanta aina – ierastā lielā vainaga virs pašas skatuves vietā uz skatuves ir izvietota divstāvu māja šķērsgriezumā. Tā arī ir tā galvenā dekorācija, kura tiek transformēta dažādos izskatos izrādes laikā un to dara paši aktieri. Tas ir kaut kas jauns, katrā ziņā neredzēts un izsauca manī tikai pārsteigumu par to, ka Skroderdienas var parādīt arī citās dekorācijās.
Ļoti pozitīvi vērtējams aktieru devums izrādei – izcils, spožs un veiksmīgi pasniegts. Sākšu ar Antoniju Ditas Lūriņas izpildījumā. Šī Antonija ir jaunatklājums Skroderdienām – skaista, ziedoša un kaislīga, kas izrādi atdzīvina. Šķiet tā ir pavisam savādāka Antonija kādu esam raduši redzēt. Iepriekš man tā likusies bikla, pelēka un malā stāvoša.
Dūdars Aināra Ančevska veidolā – izskatīgs, korekts un tieši tur, kur vajag. Neesmu redzējusi daudz izrādes ar Ančevski, tomēr šī loma viņam ir izdevusies.
Kārlēns kā jau Kārlēns – trakulīgs, jauns un humora pilns tēls Artura Krūzkopa izpildījumā, kurš tandēmā ar Jāņa Vimbas spēlēto Rūdi veido lieliskas humora pilnas izrādes ainas.
Mazliet neveiksmīgi šķiet izveidota pirts aina. Iepriekšējos iestudējumos tā bija sakāpinātu emociju, sirsnības pilna, bet šajā tā bija mazliet neveikla. Nesaprotama šķiet izvēle Auces lomai – LKA Teātra režijas specialitātes studente Paula Prozoroviča. Lai gan es nebiju uz pirmizrādi, tomēr jau pēc nospēlētām izrādēm ir jūtam jaunās aktrises saspringums, nervozums un nespēja līdz galam iejusties izrādē. Šķita, ka apkārt esošie aktieri rāvās, lai kaut kā atveidotu šo ainu sirsnīgu kā laimes zemē.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties