Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:779097
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.10.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Esmu saskārusies ar situāciju, kad skolotājs māca vienu, bet dara to, ko pats nav mācījis. Pēc šādas pieredzes, attiecīgais skolotājs pazaudē lielu daļu cieņas manās acīs, jo kāds gan viņš par paraugu, ja nevar turēties pie tā, ko māca bērniem. Saskaroties ar vienu šādu gadījumu, pret pārējo pedagogu teikto arī izturos ieturēti, jo nevar zināt, kurš nepilda to, ko māca vārdos un kurš māca to, ko pats ir pieņēmis par savu. Skolēnā jārada interese un izpratne, un galvenais, jātic viņa spējām sasniegt vislabākos rezultātus. Es vēlētos būt pedagogs, kurš ir labs paraugs saviem skolēniem, tāds, kuram var uzticēties un no kura var mācīties un iedvesmoties.
Audzināšanai piemīt liela nozīme cilvēka dzīvē. Audzinot citus, mēs audzinām paši sevi un augam līdz ar audzināmo. Brīžos, kad audzināšana tiek vērsta manā virzienā, man ir iespēja pārdomāt par to, ko es daru un kā es to daru, kā arī rodas iespēja audzināt pašai sevi. Pēc J.A. Studenta vārdiem „Katra audzināšana ir pašaudzināšana, un ikvienas audzināšanas pamats ir pašaudzināšana.” Liela nozīmē audzināšanā ir cilvēkiem, lietām un vietām, kas atrodas mums apkārt, lai veidotos par labākām personībām, nepieciešams ieklausīties vairākos viedokļos, uzklausīt kritiku, kā arī redzēt savu mērķi sasniedzamu. Jo neatlaidīgāk un patstāvīgāk tiek strādāts jo lielāki panākumi un labākas sekmes sagaidāmas.
Galvenokārt, jāprot paņemt no dzīves sev svarīgās, noderīgās mācības, jāveido sava personība par ievērojamu un cienījamu, lai nākotnē mūsu pēc gājēji varētu lasīt mūsu biogrāfijas un dzīvesstāstus un mācīties dzīvot pēc tiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1326122
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties