Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:777126
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 09.12.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums un secinājumi
Iepazīstot Itālijas ēdienu gatavošanas tradīcijas un analizējot restorānu sortimentu, secinu, ka Itālijas restorānu būtību veido laipna apkalpošana, mājīguma atmosfēra, smalkums, dažādība, kvalitāte, veselīgi un svaigi produkti, tīrībā, miers un liela cieņa pret ēdiena gatavošanu, pasniegšanu un to nobaudīšanu. Katrai ēdienreizei dienā tiek pievērsta liela uzmanība, restorānā jāierodas labi sakoptiem, priecīgiem un tādai jābūt arī uzņēmuma apkalpei, jo ēšana itāļu uztverē ir svētki. Ja vēlies baudīt Itālijas atmosfēru, tradicionālos ēdienus kā makaronus, zivju produktus, sierus, tomātus un nezūdošo tradīciju vīna malkošanu, tad jums jādodas uz turieni. Katrai detaļai, kas saistīta ar ēdienu, tiek pievērsta liela uzmanība, tāpēc tik svarīgi itāļi uztver garšvielu pievienošanu, mērču sortimentu un porcijas noformēšanu.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties