Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
12,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:772989
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.07.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 32 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Autors prakses norises laikā saskatīja vēl lielāku saistību un sakarību starp profesionālo mācību priekšmetu teorētiskajām zināšanām un to nepieciešamību praktiskajā darbībā. Šīs zināšanas pilnveidoja praktiskās iemaņas un palīdzēja analizēt, iepazīties un raksturot uzņēmuma SIA „Modes salonu” LAGU””, tā saimniecisko darbību, uzņēmuma komercdarbības procesa organizāciju, plānošanu un stratēģiju, grāmatvedības procesa uzskaiti, organizēšanu un reģistrēšanu, kā arī ar lietvedības procesu, tā organizēšanu, dokumentu sagatavošanu un reģistrēšanu. Autors savas prakses laikā iepazinās ar savas profesijas pamatuzdevumiem - veikt finansu operāciju pilnu uzskaiti, gatavot finansu pārskatus, apkopot, analizēt statistikas un uzņēmuma finansiālās darbības rādītājus, sekot LR likumiem un ievērot citus normatīvos aktus, ko vajag piemērot grāmatvedības uzskaitē.
Autors secina, ka grāmatvedības profesijas pārstāvim ir arī ļoti svarīgi pielietot cita veida zināšanas un prasmes, kā, piemēram, profesionālas ētikas principu ievērošana, patstāvīga sava darba izpildes plānošana atbilstošā laika termiņā, komandas darba stila izpratne, dažāda veida datorprogrammu un interneta izmantošana, svešvalodu pārvaldīšana, informācijas operatīva sniegšana, sava viedokļa argumentēšanas spējas, drošības noteikumu ievērošana u. t. t.
Neskatoties uz to, ka uzņēmums ir jauns un ļoti neliels, kur strādā tikai viens darbinieks, tas deva visaptverošas praktiskas iemaņas un zināšanas par visu uzņēmuma kopumā, tā struktūru un pārvaldi, uzdevumiem. Iespējams, ka lielā uzņēmumā ar reālu nodaļu iedalījumu būtu grūti izsekot un izprast visu uzņēmuma saimniecisko darbību, it īpaši tekstila nozarē, apģērbu ražošanas sfērā.…

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties