Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:772445
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pamatprodukti daudzu ēdienu gatavošanai Arābu zemēs ir aitas, jēra – daudz mazāk liellopa, putnu un medījumu gaļas.


Daudzu ēdienu sastāvā ietilpst olas. No piena produktiem visizplatītākie ir mīkstie aitu sieri – brinza un skābais biezais piens, no putraimiem – rīsi, kas ir daudzu ēdienu pamatā. Vārītus irdenus rīsus ēd ar gaļu, zivīm, dārzeņiem, augļiem un medu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties